• +45 26 16 13 33
  • info@aarhus-tours.dk
  • English
  • German
  • Danish

Tours Details

Boattrip with the tug boat JAKOB

Tours

Boattrip with the tug boat JAKOB

Tag med på en oplevelsesrig sejltur og oplev Aarhus havn fra vandet. Fonden Jakob tilbyder en helt særlig tur, på en båd med en særlig historisk baggrund. Slæbebåden JAKOB blev bygget i 1943 i Texas af US Army. Fartøjet deltog i den forbindelse i invasionen af Normandiet, den kom efter en kort periode til Antwerpen og tjente senere i en række år, som slæbebåd ved Aarhus Havn. I Aarhus blev den opkaldt efter tidligere borgmester og formand for Aarhus Havn, Jakob Jensen.

JAKOB er på grund af sin historiske baggrund blevet erklæret bevaringsværdigt. Med hjælp af sponsorer og frivillig arbejdskraft er båden blevet renoveret tilbage til den oprindelige stand fra tiden i Aarhus Havn, og giver nu offentligheden for en unik bådtur i Aarhus Havn.

JAKOB har nu plads til 34 personer og er den perfekte aktivitet til dig og din gruppe, som gerne vil opleve Aarhus fra en anderledes vinkel. Kontakt os og vi kan i samarbejde udarbejde en tur, lige efter jeres ønsker.

Sightseeing-turen kan kombineres med andre attraktioner, frokost, aftensmad, transport eller overnatning. Kontakt os venligst for et tilbud der matcher jeres ønsker.

Enquiry Form