• +45 26 16 13 33
  • info@aarhus-tours.dk
  • English
  • German
  • Danish

Tours Details

Experience Aarhus by bike

Tours

Experience Aarhus by bike

Er dig og din gruppe klar på en anderledes og aktiv måde at opleve byens seværdigheder? Så er en cykeltur rundt i Aarhus’ gader måske noget for dig. Alt efter jeres ønsker og behov, kan der arrangeres guidede ture med fast program eller der er mulighed for at leje egne cykler og opleve byen på egen hånd.

Følgende er et udpluk af Cycling Aarhus’ standard ture:

The Must See Tour

Denne tur er et must-do, hvis du er turist i Aarhus eller bare gerne vil lære byen bedre at kende. På denne guidede tur bliver du ført gennem historie, kultur, natur og urbant liv i Aarhus. På denne tur vil du opleve hvad Aarhus har at byde på – også uden for centrum. Highlights på turen er AroS, Aarhus Rådhus, Tivoli Friheden, Godsbanen, Latinerkvarteret, Domkirken, Marselisborg Slot, Tangkrogen, Frederiksbjerg, DOKK1 og meget mere. Varighed: 3 timer.

The Urban Tour

Hvis du allerede har set alle de store attraktioner og er mere interesseret i de små lokale områder, så er dette turen for dig. Her går cykelturen forbi nogle af de mere anderledes gader og bydele fra Frederiksbjerg, Latinkvarteret, Sydhavnen og de små huse i Øgaderne. Du vil se det kulturelle miljø på Godsbanen, parken og lejepladsen ”Børnenes Jord”, kulbroen og meget mere. Varighed: 2,5 timer.

The Harbour Tour

Ta’ med på en havnerundfart på cykel og oplev aktiviteterne og projekterne helt tæt på og få samtidigt indblik i de store planer for området. Her vil du se den moderne og prestigefyldte arkitektur med lystbåde, industri, sejlliv og en masse fritidsaktiviteter som den fælles gårdhave ”Øhaverne”, sejlsport og vandaktiviteter. På denne tur vil du opleve den helt nye del af byen og se bygningerne Isbjerget, Lighthouse, DOKK1, Navitas, Bestseller, Strandbaren, Aarhus Watersportscomplex og lystbådhavnen. Varighed: 2 timer.

Andre ønsker?

Hvis de planlagte ture ikke er noget for dig så kontakt os endelig og vi kan i fællesskab arrangere en tur lige efter dine ønsker.

Sightseeing-turen kan kombineres med andre attraktioner, frokost, aftensmad, transport eller overnatning. Kontakt os venligst for et tilbud der matcher jeres ønsker.

Enquiry Form